- 500 g pasta naar keuze
- 350 g gerookte zalm
- 500 g verse spinazie
- 250 g Heksenkaas
- 3 eetlepels crème fraiche
- 5 teentjes knoflook
- Sap van 1/2 citroen
- Olijfolie
- 3 eetlepels verse peterselie
- 100 g geraspte Parmezaanse kaas
Een idee van mijn dochter Nikki. Heerlijk comfort food!
Zet een pan op de vuur met ruim lauwe water, beetje zout en een theelepel Olijfolie en breng aan de kook.
Snijd de teentjes knoflook in dunne plakjes.
Snijd de zalm in reepjes.
Kook de pasta zoals het op het pak is geschreven.
Giet ze af.
Verwarm in een wok 3 eetlepels olijfolie.
Bak snel de knoflook erin.
Voeg de spinazie toe en bak tot de spinazie geslonken is.
Zet het vuur heel zacht, voeg de zalm, de heksenkaas, de crème fraiche en de citroensap toe en laat zacht koken, tot de pasta klaar zijn.
Verdeel de pasta op 4 borden.
Verdeel de saus erop en strooi wat Parmezaanse kaas.
Serveer direct.