- 1pakje pasta ( hier verse Perline met rauwe ham en met kaas)
- 1 bakje sherry tomaten
- 100g sperziebonen
- 1 bakje kastanjechampignons
- 2 lente ui
- 2 potjes crème fraîche
- 1 bak zalmreepjes
- 1 bak roze garnalen
- 3 grote sjalotten
- dille
- kervel
- 1 zak saffraan
- 0,25 l witte wijn
- peterselie
Dit recept heb ik zelf verzonnen.
Lekker romige saus met een fijn saffraan smaak!
Pel de sjalotten, snipper ze fijn en bak ze in boter goud bruin.
Bak de zalm en de garnalen mee.
Blus met witte wijn en laat hem reduceren.
Voeg er dille, peterselie, kervel en saffraan toe.
Breng op smaak met peper en zout.
Kook de sperziebonen gaar en voeg ze toe aan de saus.
Voeg nu de crème fraîche toe en laat hem koken.
Laat op een klein vuur 10 min door koken onder voortdurend roeren.
Kook de pasta gaar.
Bak nu de champignons, de lente ui en de tomaten samen.
Breng ze op smaak met peper, en zout.
Bon appétit!