- 200 g pasta naar keuze
- 2 eieren
- 2 tomaten
- 3 el zilver uitjes
- 1 blokje kaas naar keuze (hier blauwe kaas)
- 1/2 ui
- 1 appel
- 1 bakje spekjes
- 1/2 komkommer
- 1/2 ijsberg sla
- 3 el diepvries doperwtjes
- 1/2 rode paprika
- 4 eetlepels azijn
- 8 eetlepels olie
- peper en zout
- 1 theelepel mosterd
- 1 theelepel honing
Frisse en lichte salade.
Kook de pasta in ruim water met zout.
Giet ze af en laat ze afkoelen.
Kook de eieren hard, 9 minuten in ruim water met zout.
Laat ze afkoelen, pel ze af en snijd ze in blokjes.
Bak de spekjes in een koekenpan.
Kook de doperwtjes, 3 minuten in water met zout.
Giet ze af en laat ze afkoelen.
Snijd de appel in blokjes.
Snijd de komkommer in blokjes.
Snijd de tomaten in blokjes.
Snijd de paprika in blokjes.
Snijd de sla in reepjes.
Snijd de kaas in blokjes.
Snijd de ui fijn.
Maak de dressing door de azijn te mengen met de mosterd, de olie, de mosterd en de honing.
Breng op smaak met peper en zout.
Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg de dressing toe.