- 3 kipfilets
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 rode paprika
- 4 eetlepels diepvries doperwtjes
- 2 eieren
- 200 g pasta naar keuze
- 100 g sperziebonen
- 1/2 komkommer
- 1 bakje cherry tomaten
- 1 stuk kaas
- 4 eetlepels yoghurt
- 2 eetlepels mayonaise (of yogonaise)
- 1 theelepel mosterd
- 1 kleine knoflook teentje
- 1 theelepel verse peterselie
- 1 theelepel citroensap
- 2 theelepel honing
- peper en zout
![](https://www.receptenvandomy.nl/wp-content/themes/Zylyz/timthumb.php?src=https://www.receptenvandomy.nl/wp-content/uploads/2016/04/12952821_1233824933312833_977728958_o-590x332.jpg&h=200&w=200&zc=1)
Healthy food recept.
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing en spoel ze af met koud water.
Kook de eieren hard, laat ze afkoelen, pel ze af en snijd ze in grove stukken.
Snijd de kipfilets in blokjes en bak ze in een koekenpan met een lepel olie.
Laat de doperwtjes ontdooien.
Snijd de komkommer in blokjes.
Halveer de tomaatjes.
Snijd de paprika in blokjes.
Hak de peterselie en de knoflook fijn.
Maak de dressing klaar:
Meng de yoghurt met de mayonaise, de peterselie, de knoflook, de honing, de mosterd en breng op smaak met peper en zout.
Meng nu alle ingrediënten samen en zet de salade in de koelkast, 1 uur.