Ingredienten
- 300 g pasta naar keuze
- 200 g tonijn uit blik
- 1/2 potje zilver uitjes
- 1 half komkommer
- 3 tomaten
- 3 eieren
- 1 handje vol peterselie, munt, bieslook
- peper en zout
- 2 geroosterde paprika's
- 1 blok feta
- 100 g spekjes
- 1 mango
- 3 bos uitjes
- 2 el balsamico azijn
- 4 el olijfolie
- peper en zout
- 1 tl Franse mosterd
- sap van 1 citroen
Kook de pasta in ruime water met zout.
Kook ondertussen in een andere pan de eieren in 8 min. hard.
Laat schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
Bak de spekjes.
Snijd de komkommer, de tomaten, de mango en de paprika’s.
Snijd daarna de kruiden en de bosuitjes fijn.
Pasta in een vergiet doen, omspoelen met koud water en uit laten lekken.Maak de dressing klaar.
Meng alle ingrediënten samen.
Giet de dressing erover en zet een uur in de koelkast.
Kook ondertussen in een andere pan de eieren in 8 min. hard.
Laat schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
Bak de spekjes.
Snijd de komkommer, de tomaten, de mango en de paprika’s.
Snijd daarna de kruiden en de bosuitjes fijn.
Pasta in een vergiet doen, omspoelen met koud water en uit laten lekken.Maak de dressing klaar.
Meng alle ingrediënten samen.
Giet de dressing erover en zet een uur in de koelkast.