Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Pasta salade
Ingredienten
  • 300 g pasta naar keuze
  • 200 g tonijn uit blik
  • 1/2 potje zilver uitjes
  • 1 half komkommer
  • 3 tomaten
  • 3 eieren
  • 1 handje vol peterselie, munt, bieslook
  • peper en zout
  • 2 geroosterde paprika's
  • 1 blok feta
  • 100 g spekjes
  • 1 mango
  • 3 bos uitjes
voor de dressing:
  • 2 el balsamico azijn
  • 4 el olijfolie
  • peper en zout
  • 1 tl Franse mosterd
  • sap van 1 citroen
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen
Kook de pasta in ruime water met zout.
Kook ondertussen in een andere pan de eieren in 8 min. hard.
Laat schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
Bak de spekjes.
Snijd de komkommer, de tomaten, de mango en de paprika’s.
Snijd daarna de kruiden en de bosuitjes fijn.
Pasta in een vergiet doen, omspoelen met koud water en uit laten lekken.
Maak de dressing klaar.
Meng alle ingrediënten samen.
Giet de dressing erover en zet een uur in de koelkast.

10174810_632150230212008_5019682481708790924_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties