- 8 aardappelen
- 2 kipfilets
- 1 courgette
- 2 handjevol Mexicaanse groenten (Lidl, diepvries, kidneybonen, maïs, rode paprika, courgette en sperziebonen)
- 1 blik tomatenblokjes
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- handjevol verse basilicum
- 4 eetlepels groene pesto
- 1 flesje culinaire room (light)
- peper en zout
Een heerlijke romige schotel met pesto, groenten, kip en aardappelen.
Snijd de aardappelen in blokken.
Snijd de courgette in blokken.
Snijd de ui en de knoflook fijn.
Hak de basilicum.
Snijd de kipfilets in kleine blokken.
Kook de aardappel blokken in ruim water met zout, maximum 10 minuten.
Giet ze af.
Meng alle ingrediënten in een grote kom en breng op smaak met peper en zout.
Schep het mengsel in een grote ovenschaal.
Bak de ovenschotel, in de oven op 180 graden, 30 minuten (tot de aardappelen gaar zijn).