Door: Dominique op 12 - 05 - 2016 in de categorie Aardappel, Kip, Gevogelte, Ovenschotels
Ingredienten
  • 8 aardappelen
  • 2 kipfilets
  • 1 courgette
  • 2 handjevol Mexicaanse groenten (Lidl, diepvries, kidneybonen, maïs, rode paprika, courgette en sperziebonen)
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • handjevol verse basilicum
  • 4 eetlepels groene pesto
  • 1 flesje culinaire room (light)
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 30-40 min. Portie(s): 4 personen

Een heerlijke romige schotel met pesto, groenten, kip en aardappelen.

Snijd de aardappelen in blokken.
Snijd de courgette in blokken.
Snijd de ui en de knoflook fijn.
Hak de basilicum.
Snijd de kipfilets in kleine blokken.

Kook de aardappel blokken in ruim water met zout, maximum 10 minuten.
Giet ze af.

Meng alle ingrediënten in een grote kom en breng op smaak met peper en zout.
Schep het mengsel in een grote ovenschaal.

Bak de ovenschotel, in de oven op 180 graden, 30 minuten (tot de aardappelen gaar zijn).

13187882_1258200964208563_242698868_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties