- 300 gram kipfilet
- 2 grote uien
- 3 tenen knoflook
- 1 theelepel Paprikapoeder
- 2 theelepels peterselie
- Sambal naar smaak
- 1 groot blikje tomatenpuree
- Suiker naar smaak
- 1 blik halve perziken op sap
- Zout en peper
- Rijst
Als je geen zin hebt om lang te koken en toch wil je iets lekker eten, dat is een prima, snel en makkelijk recept!
Kook de rijst in ruime water met zout.
Snipper de uien en de knoflook.
Snijd de perziken in kleine stukjes.
Bewaar 2 eetlepels van het sap.
Snijd de kipfilet in kleine blokjes.
Bak de kipfilet met de uien en de knoflook.
Giet daarna het sap van de perziken erbij.
Meng de tomatenpuree erdoor tot een saus.
kruiden, zout, peper en sambal erbij en eventueel wat suiker.
laat het even sudderen.
Als laatste de perziken erbij.