- 500 g reuze garnalen gepeld
- 1 Spaanse peper zonder zaden
- 3 eetlepels olijfolie
- 3 eetlepels ketjap
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel kerrie poeder
- 1 eetlepel honing
- 5 teentjes knoflook
- 1 eetlepel peterselie
- 1 theelepel oregano
- Peper en zout
- Houten spiezen ( 3 p.p. x 4)
Rij 4 garnalen per spies en zet ze in een grote ovenschaal.
Snijd de Spaanse peper en het knoflook heel fijn.
Meng de olijfolie samen met de citroensap, de kerrie poeder, de ketjap, de oregano, de peterselie, het knoflook, de Spaanse peper en de honing.
Breng op smaak met peper en zout.
Giet de marinade op de garnalen (zorg dat alle spiesen en garnalen goed bedekt zijn).
Bedekt de schaal met folie en laat de garnalen, minimum 1 uur in koelkast marineren.
Gril op bak de spiesen, 8 minuten.