Door: Dominique op 18 - 09 - 2014 in de categorie Rijst salade
Ingredienten
  • 150 g tonijn uit blik in stukjes verdeeld
  • 1 kopje rijst per persoon
  • 4 tomaten
  • 3 eieren
  • 1 tl peterselie
  • 10 el olie
  • 2 tl franse mosterd
  • peper en zout
  • 5 el rode wijn azijn
  • 5 augurken
  • 2 bosui
  • 1 rode paprika
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Lekker als bijgerecht voor de BBQ.
Je kan ook sperziebonen toevoegen.

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat de rijst afkoelen onder koud water.
Kook de eieren in 7 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd elk ei in 4 partjes.
Snijd de tomaten in paartjes, de augurken en bosui in ringen.

Maak de dressing met de azijn, olie, mosterd, peterselie, peper en zout.

Meng alle ingrediënten door elkaar.600195_432818993478467_1175201384_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties