Door: Dominique op 22 - 06 - 2017 in de categorie Ice cream
Ingredienten
  • 400 ml gecondenseerde melk
  • 4 grote eetlepels suiker
  • 200 ml slagroom
  • 2 citroenen
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 8 personen

Rasp de schil van 1 citroen en pers het sap van 2 citroenen.

Klop de slagroom met de suiker stijf .

Voeg de gecondenseerde melk toe en klop tot een mooie romig en luchtig beslag.

Voeg nu de schil en het sap de citroenen toe en klop nog een paar seconden.

Schenk het ijs in een plastic doos, doe hem dicht en zet hem, minimaal drie uur in de vrieskast.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties