Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Rijst
Ingredienten
  • 300 gr. rijst,
  • saffraan draadjes
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Lekker bijgerecht voor kerst!

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op het pak maar kook de saffraan draadjes mee.
Giet de water af, zet terug in de pan, zet een deksel op en laat de rijst 5 minuten rusten.

Breng op smaak met peper en zout.

Voeg er de rijst in een klein springvorm, druk hem goed in.
Keer de springvorm om op een bord en laat de rijst voorzichtig uit de vorm glijden.
Versier het met bieslook.537676_384580231635677_1442345851_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties