- 4 scholfilets
- 1 bol Mozarella
- 1 bakje verse of 1 zakje diepvries reuze garnalen (schoon, gekookt, gepeld)
- 8 plakjes bacon
- 1 courgette
- 4 wortels
- 2 prei
- 1 venkel
- 1 theelepel boter
- 1 bouillon blokjes
- water
- 1 theelepel dille
- peper en zout
Snijd de preien in ringetjes.
Snijd de venkel in plakjes.
Snijd de wortels in mini blokjes.
Snijd de courgette in de lengte met een kaasschaaf.
Pers de knoflook en meng met 1 lepel olie, peper en zout.
Snijd de zijkanten van de vissen af.
Smeer de courgette met het knoflook mengsel.
Leg de scholfilets op een plank.
Leg een plak courgette erop.
Leg een paar gambas erop.
Scheur stukjes Mozarella erop.
Rol de vis als een rolletje op.
Rol nu 2 bacon plakjes om het rolletje.
Doe dat voor alle 3 vissen.
Doe de preien, de wortels en de venkel samen in een pan met water (200 ml), bouillon blokje, boter en dille.
Laat 10 minuten koken.
Giet de groenten goed af en zet ze in een ovenschaal.
Zet de vis erop en bak in de oven 25 minuten op 180 graden.
Serveer de scholfilet rolletjes op borden op een bed van groenten en met 2 gambas erop.
Als bijgerecht serveer rijst, gekookte aardappelen of aardappelpuree.