Door: Dominique op 15 - 03 - 2016 in de categorie Healthy /koolhydraatarm Food, Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 4 scholfilets
  • 1 bol Mozarella
  • 1 bakje verse of 1 zakje diepvries reuze garnalen (schoon, gekookt, gepeld)
  • 8 plakjes bacon
  • 1 courgette
  • 4 wortels
  • 2 prei
  • 1 venkel
  • 1 theelepel boter
  • 1 bouillon blokjes
  • water
  • 1 theelepel dille
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de preien in ringetjes.
Snijd de venkel in plakjes.
Snijd de wortels in mini blokjes.
Snijd de courgette in de lengte met een kaasschaaf.
Pers de knoflook en meng met 1 lepel olie, peper en zout.
Snijd de zijkanten van de vissen af.

12810223_1209062529122407_1747225000_oSmeer de courgette met het knoflook mengsel.
Leg de scholfilets op een plank.
Leg een plak courgette erop.
Leg een paar gambas erop.
Scheur stukjes Mozarella erop.

12837282_1209062589122401_1603382509_o

 

Rol de vis als een rolletje op.

Rol nu 2 bacon plakjes om het rolletje.

Doe dat voor alle 3 vissen.

 

 

 

Doe de preien, de wortels en de venkel samen in een pan met water (200 ml), bouillon blokje, boter en dille.
Laat 10 minuten koken.

12823085_1209067202455273_123242563_oGiet de groenten goed af en zet ze in een ovenschaal.
Zet de vis erop en bak in de oven 25 minuten op 180 graden.

 

 

 

Serveer de scholfilet rolletjes op borden op een bed van groenten en met 2 gambas erop.
Als bijgerecht serveer rijst, gekookte aardappelen of aardappelpuree.

12833437_1209102899118370_2009472286_n

 

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Crispy smashed potatoes

Datum: 19 - 11 - 2024

2 reacties

Wilof lasagne met..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties

Zwarte bonen en..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties