Door: Dominique op 8 - 09 - 2015 in de categorie Varkensvlees
Ingredienten
  • 32 plakjes dun gesneden bacon + 4 plakjes bacon voor in de vulling
  • 300 g varkensgehakt
  • 1 ei
  • 1 ui
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel Dijon mosterd
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 20-25 min. Portie(s): 4 personen

Ik vind slavinken uit de supermarkt vaak smaakloos dus heb ik mijn eigen recept verzonnen.
Het heeft meer smaak en de bacon geeft een extra smaak aan de vulling.

Maak de vulling klaar:

Hak in een keuken machine, het gehakt samen met de bacon, de ui en de knoflook.
Voeg het ei, de mosterd en de paneermeel, breng op smaak met peper en zout en meng alles goed samen.

Maak de slavinken klaar:

12001809_1108429235852404_602870514_o11999136_1108430329185628_517319403_o12005853_1108430475852280_1495096191_o

Leg 4 bacon plakjes op een plank.
Leg in de middel, het gehakt in een langwerpige vorm.
Vouw eerst de zijkanten dicht en rol de bacon om het vlees om.

Leg de slavinken op een ovenschaal met olijfolie.

Bak ze in de oven, op 180 graden, 20-25 minuten.

11993242_1108448299183831_1947546270_o

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties