Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Aziatische keuken
Ingredienten
  • 1 zak japanse wokgroenten of 1 paksoi
  • 1 rode paprika
  • peultjes
  • 1 courgette
  • 1 prei
  • 1 kipfilet per persoon
  • 1 el ketjap,
  • 1 zak rijst voor de wok
  • 1 zak curry kokos saus
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout
  • 1 el wokolie
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Lekker en snel klaar…zelf verzonnen…

Bak in een wok met wokolie, de kipfilet, de ui en het teentje knoflook.

Voeg er de ketjap toe.

Snijd de groenten in grove stukken.

Voeg ze dan aan het vlees toe.

Breng op smaak met peper.

Laat de groenten een paar minuten bakken op hoge vuur.

Voeg er de Curry-kokos toe.

Na ongeveer 8 minuten, voeg de rijst in de wok.

Breng eventuel op smaak met peper en zout

304451_349069068520127_91217060_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties