- 250 g spaghetti
- 500 g spruitjes
- 250 g spekjes
- 2 uien
- 1 potje crème fraîche
- peper en zout
- 2 eieren
- 100 g geraspte kaas
- 4 teentjes knoflook
- olijfolie
Zelf verzonnen recept!
Het is heel lekker, anders dan de klassieke gekookte spruitjes en snel klaar.
Maak de spruitjes schoon en halveer ze.
Kook de spruitjes in ruim water met zout 15 minuten.
Kook de spaghetti beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snipper de uien en fruit ze in een klein beetje olie.
Voeg de spekblokjes en de knoflook toe en bak ze mee.
Klop de eieren los.
Voeg de Parmezaanse kaas toe.
Breng op smaak met peper en zout.
Roer de eieren, de kaas, de spruitjes, de spekjes en de crème fraîche door de spaghetti.
Serveer direct!