Door: Dominique op 11 - 06 - 2015 in de categorie Groenten
Ingredienten
  • 1 bak champignons
  • 400 g sperziebonen
  • 1 bakje spekjes
  • 2 gember bolletjes
  • 1/2 Spaanse peper zonder zaad
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel balsamico azijn
  • 1/2 theelepel suiker
  • 1 /2 theelepel vissaus
  • 1/2 theelepel dragon
  • 1 theelepel ketchup
  • 1/2 theelepel ketjap
  • 1 blik tomatenblokjes
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Voor een vegetarisch versie van dit recept, kunnen de spekjes weg.

Kook de sperziebonen in een pan met ruim water en zout, 10 minuten.
Giet ze af en laat ze op de aanrecht, in de pan met een deksel.

Snijd de champignons in plakjes.
Snijd de ui in blokjes.
Hak de peper, de gember en de knoflook fijn.

Verwarm een beetje olie in een wok.
Voeg de ui, de knoflook, de peper en de gember toe en bak een paar minuten.
Voeg de champignons en de spekjes toe en bak 5 minuten.
Voeg de tomatenblokjes toe en laat op laag vuur koken.
Voeg nu de azijn, ketjap, dragon, ketchup, vissaus en de suiker toe en laat nog langzaam koken, 15 minuten.

Voeg nu de sperziebonen toe en laat 15 minuten opwarmen.

11358637_1054209677941027_2038117959_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties