Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Quiche, pizza en taart
Ingredienten
  • 3 tomaten
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el Thijm
  • 1 pak spinazie à la crème (diepvries)
  • 8 plakjes bladerdeeg (diepvries) of 8 plakjes hartige taart deeg
  • 4 eieren
  • 1 potje crème fraîche
  • 1 schaaltje rundergehakt
  • 1 zakje gemalen pittige kaas
  • boter om in te vetten
Keuken: Bereidingstijd: 40 min. Portie(s): 4 personen

Spinazie en deeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Taartvorm invetten, bekleden met bakpapier en daarna bekleden met deeg.
knoflook en ui fijn snijden.
Tomaten in schijven snijden.
Eieren loskloppen met crème fraîche, zout en peper.
In een koekenpan met anti-aanbaklaag gehakt rul bakken.
Voeg er de ui en de knoflook toe.
Pittig op smaak brengen met zout en peper.
Gehakt, eieren en kaas door spinazie roeren.
Vorm vullen met spinaziemengsel.
Tomaten schijven opleegen.
Taart in midden van oven in ca. 40 minuten gaar en goudbruin bakken.
Taart uit oven nemen en in vieren snijden.

1613844_592496040844094_1725353933_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Crispy smashed potatoes

Datum: 19 - 11 - 2024

2 reacties

Wilof lasagne met..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties

Zwarte bonen en..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties