Door: Dominique op 3 - 10 - 2014 in de categorie Stamppotten
Ingredienten
  • 750 g rauwe rode bieten
  • 2 aardappelen per persoon
  • peper en zout
  • 150 g spekjes
  • 1/3 glaasje warme melk
  • 1 appel
  • 2 uien
  • 2 bos uitjes
Keuken: Bereidingstijd: 40 min. Portie(s): 4 personen

Kook de rode bieten, 40 minuten, in ruime water met zout.

Pel ze af, en rasp ze fijn.

Kook de aardappelen, 20 minuten, in ruime water met zout.

Hak de knoflook en uien fijn.

Bak de spekjes samen met de uien, de bos uitjes en de knoflook.

Schil de appel af en snijd hem in blokjes en voeg ze toe.

Stamp de bieten samen met de aardappelen.

Voeg de melk, en het uien mengsel toe.

Breng op smaak met peper en zout.

10716004_901294359899227_513331155_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties