- 200 g pure chocolade
- 4 stroopwafels
- 4 eetlepels nougatine
- 3 eetlepels crème fraîche
Snijd de stroopwafels in kleine stukjes.
Hak ze in de keukenmachine.
Bewaar 2 eetlepels apart voor de decoratie.
Meng de stroopwafels met 2 grote eetlepels crème fraîche, tot een deeg.
Maak 16 balletjes uit het deeg en zet ze in een schaal, bekleed met bakpapier.
Zet de bonbons in de vriezer.
Laat de chocolade smelten op bain marie.
Roer het af en toe.
Met hulp van 2 eetlepels , dop een balletje in de chocolade. Draai hem om hem goed te bekleden.
Zet op het bakpapier terug.
Strooi wat nougatine erop en druk kleine stukjes nougatine bovenop.
Zet ze in de koelkast, goed afgesloten.
1 week in de koelkast of 3 maanden in de vriezer Bewaren.