Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Toetjes en gebak
Ingredienten
  • 1 pak bladerdeeg
  • 1 pak amandelspijs (Dr. Oetker)
  • 2 zakjes vanille suiker
  • 2 appels
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Frangipane is amandelspijs.
Lekkere, frisse, zoete hapjes!

Neem je bladerdeeg en snijd de plakjes in rondjes met behulp van een kommetje.
Bedek elke vormpje met een rondje deeg.
Prik het middelste deel in en doe hierop een lepel van het frangipane mengsel.

Daarbovenop je appel in dunne plakjes.
Strooi wat vanille suiker erop.
Bak dit in de oven op 180°c voor ongeveer 10 minuten of tot je bladerdeeg gerezen en bruin is en je frangipane mengsel mooi gestold!

10584304_870801192948544_1717788522_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Rouille saus met..

Datum: 14 - 04 - 2024

0 reacties

Citroen-knoflook boter

Datum: 14 - 04 - 2024

0 reacties

Lente Naanbrood

Datum: 10 - 04 - 2024

0 reacties