Door: Dominique op 8 - 10 - 2015 in de categorie Dipsaus, spread
Ingredienten
  • 1 aubergine
  • 1 rode paprika
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels basilicum
  • 1 dl olijfolie
  • peper en zout
  • sap van 1/2 citroen
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 8 personen

Snijd de aubergine in blokjes.
Snijd de paprika in blokjes.
Hak de knoflook fijn.

Verwarm 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de aubergine samen met de paprika, 20 minuten.

Doe de aubergine en de paprika samen in een keukenmachine.
Voeg de olie, de basilicum en de sap van de citroen.
Breng op smaak met zout en peper.

Serveer de tapenade met verse brood.

12081618_1121877804507547_1455296473_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties