Door: Dominique op 5 - 10 - 2015 in de categorie Tapenade
Ingredienten
  • 5 ansjovis
  • 250 g zwarte olijven zonder pitten
  • 5 kappertjes
  • 1 teentje knoflook
  • 10 gedroogde tomaatjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepels basilicum
  • peper
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

De naam Tapenade is afkomstig van Tapéno, “Provençaalse” woord voor kappertje.

Hak in de keuken machine de olijven  samen met de ansjovis, de tomaatjes, knoflook, olie en de kappertjes.
Voeg basilicum toe en breng op smaak met peper.

Serveer de tapenade in een kom met stokbrood erbij.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties