- 1 hartige taart deeg
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 2 wortels
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- 1 prei
- 4 tomaten
- 2 theelepels verse tijm
- 2 eetlepels peterselie
- 1 theelepel origano
- 2 eetlepels honing
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels suiker
- 1 knoflook teentje
- 1 ui
Snijd de courgette, de tomaten, de aubergine, de wortels en de paprika’s in kleine blokjes.
Snijd de prei, de ui, de knoflook, de bos uitjes in ringetjes.
Hak de kruiden samen.
Verwarm de olie in een wok.
Bak de groenten, de ui en de bos uitjes in de wok, 15 minuten.
Voeg de tomaten toe en bak nog 5 minuten mee.
Voeg de knoflook en de kruiden toe en bak nog 3 minuten mee.
Voeg de honing toe, roer alles goed samen en breng op smaak met peper en zout.
Doe een beetje olie in een quichevorm ( zorg dat de olie goed verdeeld wordt, bijvoorbeeld met een stuk keukenpapier).
Strooi de suiker op de olie.
Verdeel de groenten op de suiker.
Zet het deeg bovenop ( druk en vouw de zijkanten naar binnen toe).
Verwarm de oven op 200 graden voor.
Zet de tatin in de oven en bak de taart op 200 graden, 30 minuten ongeveer.
Lekker met een salade erbij.