- 2 baby gems sla
- 1 bos radijsjes
- 1 bosje Thaaise basilicum
- 1 bosje platte peterselie
- 1 bosje munt blaadjes
- 200 g verse sperziebonen
- 100 g cherry tomaatjes
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- 2 wortels
- 2 eieren
- Thaise soja dressingThaise soja dressing
Snijd de kopjes en het kontjes van de sperziebonen af.
Kook ze 15 minuten in kokend water met zout.
Giet ze af onder de kraan. Zet ze apart.
Kook de eieren in ruim water met zout, 6 minuten.
Laat ze in het water afkoelen.
Pel ze af, snijd ze in stukjes en zet ze in een kom, in de koelkast.
Pel de komkommer en snijd hem met een kaasschaaf in lange repen ( niet de binnenkant met zaden).
Zet de komkommer in een vergiet, strooi wat zout erop en laat hem aflekken.
Pak een heel grote slaschaal of slakom.
Snijd het ui in dunne plakjes.
Rasp de wortels fijn.
Snijd de paprika in reepjes.
Snijd de baby gems in reepjes.
Snijd de radijsjes in plakjes.
Halveer de tomaten.
Doe alle deze ingrediënten in de schaal.
Voeg, de komkommer, de boontjes, de eieren, de munt blaadjes, de Thaaise basilicum blaadjes, de peterselie en de cachew noten toe.
Meng alles goed samen en serveer met ernaast de Thaise soja dressingThaise soja dressing