Door: Dominique op 8 - 12 - 2014 in de categorie Soepen
Ingredienten
  • 1 blik tomaten in blokjes
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 handje vol selderij
  • 1 prei
  • 1 ui
  • 1 theelepel peterselie
  • 2 bouillon blokjes (kip)
  • 2 liters water
  • peper en zout
  • 1 theelepel suiker
  • vlees naar keuze
  • 4 eetlepels  vermicelli
  • bieslook om te versieren
 
Keuken: Bereidingstijd: 60 min. Portie(s): 4 personen

Snijd het vlees in blokjes.

Snijd de prei en de ui in ringen.

Snijd de selderij en de peterselie fijn.

Voeg alle ingrediënten samen in een pan.

Laat eerst de soep 10 minuten, op hoog vuur koken, daarna zet het vuur zacht en laat de soep langzaam koken, ongeveer 1 uur.

Serveer de tomatensoep met brood uit de broodrooster of uit de oven, roomboter of kruidenboter en versier met wat bieslook.

10685269_942477262447603_2126954257_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties