Door: Dominique op 18 - 09 - 2014 in de categorie Nagerechten, Toetjes en gebak
Ingredienten
  • Bladerdeeg, 4 plakjes
  • 1 pond verse aardbeien.
  • slagroom
  • 2 el vanille suiker
  • poeder suiker
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 8 personen
Laat de bladerdeeg ontdooien.
Verwarm de oven op 220 graden voor.
leg de bladerdeeg op de bakplaat en snijd ze.
zet de bakplaat in de oven en bak de bladerdeeg gedurende 15 min. tot ze bruin en bol geworden zijn.
Laat de bladerdeeg afkoelen, en maak de aardbeien schoon, snijd ze in flinke plakjes.
als de bladerdeeg koud is snijd je ze door zodat je een onder en een boven kant krijgt.
Klop de slagroom met de vanille suiker stijf.
Verdeel de aardbeien over de onderkanten en maak het af met een paar kleine toefjes slagroom.
het bladerdeeg deksel er weer op, strooi wat poeder suiker erop en smullen maar.544283_434531659973867_1722826081_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties