Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Groenten en diverses Salade
Ingredienten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 aardappels p.p, gesneden in paartjes, in schil
  • 1 teen knoflook in plakjes
  • 300 g sperziebonen schoongemaakt
  • 3 eieren
  • 1 blik tonijn naturel (160 g)
  • 2 rode uien in halve ringen
  • 75 ml balsamico dressing
  • Muntblaadjes
  • Peterselie
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Verwarm de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes gaar in ca. 15 minuten, voeg de laatste minuut de plakjes knoflook toe.

Kook de sperziebonen in kokend water 12 minuten, laat ze in een vergiet uitlekken.

Kook de eieren ca. 9 minuten, pel en halveer ze.

Verdeel de tonijn in mooie stukken.

Snijd de uien in ringen en hak de mintblaadjes en de peterselie fijn.

Meng de bonen met de gebakken aardappelen, de ui, de peterselie, de muntblaadjes en de dressing.

224269_340541842706183_377780526_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties