- 2 eetlepels olijfolie
- 2 aardappels p.p, gesneden in paartjes, in schil
- 1 teen knoflook in plakjes
- 300 g sperziebonen schoongemaakt
- 3 eieren
- 1 blik tonijn naturel (160 g)
- 2 rode uien in halve ringen
- 75 ml balsamico dressing
- Muntblaadjes
- Peterselie
Verwarm de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes gaar in ca. 15 minuten, voeg de laatste minuut de plakjes knoflook toe.
Kook de sperziebonen in kokend water 12 minuten, laat ze in een vergiet uitlekken.
Kook de eieren ca. 9 minuten, pel en halveer ze.
Verdeel de tonijn in mooie stukken.
Snijd de uien in ringen en hak de mintblaadjes en de peterselie fijn.
Meng de bonen met de gebakken aardappelen, de ui, de peterselie, de muntblaadjes en de dressing.