Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Dipsaus, spread, Healthy /koolhydraatarm Food
Ingredienten
  • 1 komkommer
  • 2 eetlepels verse dille
  • 1 teentje knoflook
  • 4 blaadjes verse munt
  • 250 g yoghurt Griekse stijl
  • peper en zout
  • 1/2 limoen
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

Snijd de munt en de dille heel fijn. Halveer de komkommer in de lengte en rasp hem grof.
Pers de knoflook heel fijn.

Doe de komkommer in een zeef, strooi zout erop en laat even rusten. Het gaat uitlekken en voorkomen dat de yoghurt vloeibaar wordt door zijn sap.
Pers de half limoen uit.
Meng de yoghurt met de komkommer, limoen, knoflook, dille en munt.
Breng op smaak met peper en zout.
10363010_831809526847711_762947705_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties