Door: Dominique op 5 - 10 - 2015 in de categorie Koude voorgerechten, Tapas, Hapjes en Antipasti, Verrine hartig, Voorgerechten
Ingredienten
  • 1 pakje gerookte zalm
  • 1 theelepel dille
  • 1 avocado (goed rijp)
  • 100 g mascarpone
  • 100 ml crème fraîche
  • peper en zout
  • een  bakje garnalen om te versieren
  • 1 theelepel rasp van citroen
  • 1 theelepel sap van citroen
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

Zelf verzonnen recept van verrine met avocado mousse en zalm.

Snijd de zalm in reepjes.
Meng de zalm met dille en zet in de koelkast.
Breng op smaak met wat peper.

Prak de avocado met een vork tot een puree.

Klop de crème fraîche stijf.
Voeg de mascarpone toe en klop het mengsel een paar seconden.
Voeg de sap en de rasp van de citroen.
Breng goed op smaak met peper en zout.

Leg 2 theelepels avocado op de bodem van het glaasje.
Leg nu 1 theelepel zalm erop.
Leg nog 2 theelepels van het mascarpone mengsel erop.
Leg een toefje zalm en een garnaal als garnering erop.

Zet de verrines, afgedekt, in de koelkast tot gebruik.

12082789_1121623837866277_422455451_o000

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties