- 1 pangafilet per persoon
- 1 ui
- 1 courgette
- 1 prei
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 eetlepel verse peterselie
- 1 theelepel koriander
- 1 blikje kokosmelk
- 1 bakje Cherry tomaatjes
- 2 teentjes knoflook
- peper en zout
Snijd de courgette in blokjes, de ui en de prei in ringen.
Halveer de tomaatjes.
Hak de knoflook en de peterselie fijn.
Verwarm de olie samen met de kerriepoeder, de koriander, de peterselie en de knoflook.
Roerbak erin de prei, de ui en de courgette een paar minuten.
Voeg er de tomaatjes toe.
Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout.
Leg de vis bovenop en zet het vuur laag.
Leg een deksel op de wok en laat op laag vuur circa 20 minuten garen.