Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 1 visfilet naar keuze per persoon (panga, kabeljauw..)
  • 2 citroenen
  • 8 el paneermeel of 8 witbrood sneden
  • 1 el verse peterselie
  • peper en zout
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 tl dragon
  • margarine
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 pakje Philadelphia naturel
Keuken: Bereidingstijd: 35 min. Portie(s): 4 personen

Ik heb dit recept verzonnen.
Het was heel lekker.
Het korstje is lekker fris van smaak door de schil van de citroenen.

De foto is helaas mislukt.

Doe het brood in de keukenmachine en vermaal het tot fijne broodkruimels (als je geen paneermeel gebruikt)
Bestrooi de vis met zout en peper.
Boen de citroenen schoon en rasp de schil fijn af.
Snijd de peterselie en de knoflook heel fijn.
Meng de schil van de citroenen samen met de peterselie, de dragon, de knoflook en de Philadelphia.

Bestrijk de zalmfilets met een dikke laag van het Philadelphia mengsel en leg ze op een met margarine ingevette bakplaat.
Bestrooi met de broodkruimels of paneermeel en druk die lichtjes in het Philadelphia mengsel.
Braad 30-35 minuten in de oven of tot de vis gaar is samen met de rozemarijn.

1475903_565109253582773_805372760_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties