- 2 kabeljauwfilets per persoon (2 dozen, diepvries)
- 900 gr. spinazie
- 6 tomaten of 2 bakjes Cherry Tomaatjes
- 2 knoflookteentjes
- 100 gr. geraspte kaas
- 2 el. paneermeel
- olijfolie
- basilicum
- zout en versgemalen zwarte peper
Pel de knoflook teentjes en hak ze fijn.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de knoflook.
Voeg de spinazie toe en bak hem tot hij gesloken is.
Maak op smaak met zout en peper.
Laat spinazie uitlekken in een vergiet, druk het vocht er uit.
Doe de spinazie in een ovenschaal.
Snijd de tomaten in plakjes en leg de helft van de tomaten op de spinazie. Bestrooi met zout en peper.
Leg de vis op de tomaten en bestrooi en met zout, peper en paneermeel.
Leg de overige plakjes tomaat op de vis en besprenkel met olijfolie.
Strooi de kaas over de tomaten en bak de visschotel af in een op 200 °C voorverwarmde oven in circa 25 minuten.
Bestrooi met reepjes.basilicum.