Door: Dominique op 28 - 08 - 2015 in de categorie Ovenschotels, Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 2 kabeljauwfilets per persoon (2 dozen, diepvries)
  • 900 gr. spinazie
  • 6 tomaten of 2 bakjes Cherry Tomaatjes
  • 2 knoflookteentjes
  • 100 gr. geraspte kaas
  • 2 el. paneermeel
  • olijfolie
  • basilicum
  • zout en versgemalen zwarte peper
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Pel de knoflook teentjes en hak ze fijn.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de knoflook.
Voeg de spinazie toe en bak hem tot hij gesloken is.
Maak op smaak met zout en peper.
Laat spinazie uitlekken in een vergiet, druk het vocht er uit.
Doe de spinazie in een ovenschaal.
Snijd de tomaten in plakjes en leg de helft van de tomaten op de spinazie. Bestrooi met zout en peper.
11939162_1101854103176584_1666613415_o11914224_1101854706509857_598001843_oLeg de vis op de tomaten en bestrooi en met zout, peper en paneermeel.
Leg de overige plakjes tomaat op de vis en besprenkel met olijfolie.

 

Strooi de kaas over de tomaten en bak de visschotel af in een op 200 °C voorverwarmde oven in circa 25 minuten.

Bestrooi met reepjes.basilicum.

 

 

11890517_1101867349841926_1011301858_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties