Door: Dominique op 10 - 02 - 2017 in de categorie Aziatische keuken, Dipsaus, spread, Lunch en Ontbijt
Ingredienten
  • 1 pakje surimi krab
  • 1 eetlepel whisky
  • 1 eetlepel ketchup
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel peterselie
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): - personen

Snijd de surimi in stukjes.

Meng de surimi met de mayonaise, ketchup, whisky en peterselie.
Breng op smaak met peper en zout.

Serveer met stokbrood of toast.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties