- 2 witlof stronken per persoon
- 100 g gerookte ontbijtspek
- 1 punt Brie
- 1 groene appel
- Handjevol walnoten
- 3 eetlepels honing
- 2 eetlepels verse tijm
- 100 g margarine
- Peper
Halveer de witlof stronken.
Hak de noten grof.
Snijd de plakken ontbijtspek heel klein.
Verwarm de boter in een koekenpan.
Bak de witlof in de boter.
Voeg de ontbijtspek en noten toe en bak een paar minuten.
Verdeel de honing bovenop, draai de witlof en bak nog even 3 minuten.
Schil de appel en snijd hem in plakjes.
Snijd de brie in plakjes.
Leg de witlof in een ovenschaal.
Verdeel de plakjes brie en appel tussen de witlof.
Strooi de tijm en wat peper bovenop.
Verwarm de oven op 180 graden voor.
Zet de ovenschaal in de oven.
Bak de witlof tot de brie gesmolten toe, ongeveer 20 minuten.
Lekker met gekookte aardappelen of met sla.