Door: Dominique op 26 - 01 - 2015 in de categorie Nagerechten, Verrine Dessert
Ingredienten
  • 300 ml slagroom
  • 200 ml melk
  • 4 blaadjes gelatine
  • 75 gr witte chocola
  • 1 vanille stokje
  • 50 gr suiker
  • 1 el water
  • Flinke hand Pecannoten
  • 6 el slagroom
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de vanille open en verwijder het merg met een mesje.

Voeg dit bij de melk en de slagroom.

Laat de melk-slagroom in een pan koken.

Laat de gelatine, 5 minuten weken in koud water.

Snijd de chocolade in kleine stukjes.

Haal de pan van het vuur en laat de gelatine oplossen in de room-melk.

Roer het goed door elkaar met een garde.

Voeg nu de witte chocola toe en blijf roeren tot de chocolade is opgelost.

Zet de panna cotta in glasjes en zet ze 2 uur in de koelkast.

Doe de pecannoten in een koekenpan.

Laat ze droog bakken, 2 minuten.

Voeg er de suiker en de honing toe en bak tot de suiker goudbruin wordt.

Zet het vuur uit en voeg de slagroom toe.

Laat het afkoelen.

CameraZOOM-20150124160302681

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties