Door: Dominique op 5 - 06 - 2024 in de categorie Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 4 witte vissen naar keuze
  • 400 g tros mini tomaatjes
  • 3 eetlepels kappertjes
  • 1 citroen
  • 6 knoflookteentjes
  • 1 theelepel verse tijm
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Peper en eventueel zout
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Recept van mijn vriendin Joke.
Simpel, heerlijk, smaakvol gercht van witte vis in de oven.
Lekker met rijst.

Verwarm de oven op 180 graden voor.
Neem een ovenschaal.
Giet wat olijfolie op de bodem.

Pel de knoflook teentjes.
Halveer de tomaten.
Rasp de citroen.
Pers de citroen.

Verdeel de kappertjes, de tomaten, de zest en de sap van de citroen, de tijm en de knoflookteentjes in de schaal.
Breng op smaak met peper en een beetje zout.
Braad in de oven 20 minuten.

Voeg de vissen toe in de schaal en bak nog 20 minuten.

Serveer met witte rijst.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties