Door: Dominique op 3 - 11 - 2021 in de categorie Groenten, Hoofdgerechten, Hoofdgerechten en Bijgerechten
Ingredienten
  • 400 g spruitjes
  • 4 pastinaken
  • 20 snack tomaatjes
  • 2 eetlepels margarine
  • 200 g spekjes
  • 1 rode paprika
  • 2 uien
  • 3 knoflook teentjes
  • 1/2 theelepel kerriepoeder
  • Peper en zout
  • 50 g walnoten
  • 1 pakje Feta kaas
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Zelf verzonnen recept met spruitjes.

Snijd de paprika in blokjes.
Snipper de uien fijn.
Hak de knoflook fijn.
Pel de pastinaken en snijd ze in blokjes.
Halveer de tomaatjes.
Snijd de champignons in plakjes.
Maak de spruitjes schoon en halveer ze.

Verwarm 2 eetlepels margarine in een wok.
Bak erin eerst de uien, de spekjes de paprika en de knoflook samen, op hoog vuur.
Voeg de pastinaak blokjes, de champignons, de spruitjes en de tomaatjes toe en bak mee, op hoog vuur.

Breng op smaak met kerriepoeder, peper en zout, zet het vuur zacht en laat 15 minuten
Pruttelen, tot de spruitjes zacht zijn.

Scheur de helft van de Feta erop en voeg de noten toe.

Verdeel op 4 borden en scheur wat nieuw Feta erop ter versiering.

Lekker met karbonades of verse worsten.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties