- 1 wraps
- 1 pak carpaccio
- 20 gr ijsbergsla of verse basilicum
- 1 el pijnboompitten
- 6 el mayonaise
- 3 tl truffel olie
- 1 tl verse vanille
- peper
- plastic folie
- cocktailprikkers
Dit is een heerlijk en makkelijk hapje met de perfecte combinatie van carpaccio, sla en truffel mayonaise
Recept voor 10 hapjes
Bereid de truffel mayonaise.
Meng de mayonaise met olie en vanille.
Breng op smaak met wat peper.
Leg de wraps plat op een bord of plank.
Bestrijk de wraps met de truffel mayonaise. Niet te dik!
Leg de sla erop.
Dan leg je de carpaccio erop en strooi je er nog wat peper op.
Laat de pijnboompitten kleuren in een pan zonder vetstof en strooi er een beetje zout op.
Strooi de pijnboompitten op de wraps.
Rol de wraps op en draai het in een plastic folie en leg het in de koelkast totdat je het gaat eten.
Dan snijd je het pas in plakjes van ongeveer 1 cm dik.
Rolletjes met cocktailprikkers vaststeken.