Door: Dominique op 11 - 02 - 2015 in de categorie Anders, Rubs, marinade, glaze en kruiden mix
Ingredienten
  • 15 g verse Koriander
  • 1 Spaanse peper (meer als je van heel pittig houdt)
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 3 gember bolletjes of een 1/2 verse
  • peper
  • 2 theelepels paprika poeder
  • 2 theelepels korianderzaad poeder
  • 2 theelepels komijnzaad poeder
  • 2 theelepels kurkuma
  • 2 theelepels suiker
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel garam masala
  • zout
eventueel 2 theelepels gedroogde kokos
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Dit recept is geïnspireerd op dit van Jamie Oliver.

Jamie gebruikt wel gedroogde kokos maar ik had het niet in mijn voorraadkast.

 

Snijd de Spaanse peper in ringetjes.

Snijd de knoflook, de koriander en gember heel fijn.

Pureer alle ingrediënten of maak ze fijn in een vijzel.

Breng op smaak met peper.

10962032_985610968134232_307860743_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Zalm, surimi en..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Verrine met gerookte..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Borrel crackers

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Brie Kerstboompjes

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties