Heerlijk poke bowl met gepaneerde kipfilet reepjes. Kook de rijst in kokend water met rijst. Giet de rijst onder de kraan af en laat hem staan. Meng de rijst met azijn. Breng op smaak met peper en zout. Doe de paneermeel in een diepe bord. Klop de eiwitten iets luchtig. Lees verder...
Snijd de worteltjes heel fijn, in blokjes. Snijd de ui heel fijn. Hak de knoflook fijn. Rasp de gimber. Halveer de champignons. Was de prei onder de kraan, halveer hem, verwijderd de donker groen stuk en snijd in de lengte, in reepjes. Snijd de Spaanse peper in ringetjes. Snijd ook Lees verder...
Snijd de biefstukjes in plakken, ongeveer 6 stukken per biefstukjes. Pers het gember bolletje en de knoflook. Meng dit met de mirin, de sojasaus en de honing. Doe de biefstuk plakken erbij en laat dit minimum een uur marineren. Haal de biefstuk uit de marinade maar bewaar de marinade. Doe Lees verder...