Snijd de bloemkool en maak er roosjes van. Hak de knoflook fijn. Snijd de sjalot heel klein. Kook de bloemkool in ruim kokend water met zout, 10 minuten. Giet ze af en laat even afkoelen. Meng in een kom de bloem samen met de kurkuma, de paprikapoeder, de knoflook, de   Lees verder...

Categorie: Groenten

Zet de houten spiesjes in een bak met water. Snijd de bloemkool in grote roosjes. Pel de aardappelen, snijd ze in vier blokken. Kook ze samen in een grote pan met kokend water en ziut, 12 minuten. Giet ze af en laat ze afkoelen. Maak de saus klaar: Snijd de   Lees verder...

Snijd de bloemkool in dikke plakken ( snijd de roosjes in plakken ook). Zet ze op een, bekleed met bakpapier, ovenplaat. Snijd de uien in partjes. Verdeel ze tussen de bloemkool. Verwarm de oven op 170 graden voor. Hak samen de knoflook, tijm en peterselie. Meng ze met de olijfolie,   Lees verder...

Koolhydraten arm  recept Verwarm de oven op 200 graden voor. Verwijder de bladeren van de bloemkool. Verwijder de stronk en snijd de bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in een pan met ruim water en zout,12-15 minuten. Laat ze uitlekken in een vergiet. Meng ondertussen in een grote kom   Lees verder...

Koolhydraten arm recept, lekker gekruid met veel kaas. Pas op! Geen zout toevoegen Verwarm de oven op 200 graden voor. Snijd 2 teentjes knoflook fijn. Snijd de uien in blokjes. Verwarm 50 g boter in een koekenpan. Bak erin de uien, de knoflook en de ham blokjes. Voeg de tijm,   Lees verder...

Nieuwste recepten

Crispy smashed potatoes

Datum: 19 - 11 - 2024

2 reacties

Wilof lasagne met..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties

Zwarte bonen en..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties