Follow me Ik ben geen vegetarisch maar dit recept is heel lekker! Rudolph, uit 24 kitchen, gebruikt pijnboompitten in zijn recept… Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de uien en de knoflook Lees verder...
Follow me Snijd de paprika, de prei, de wortel, de courgette in smalle lange stafjes. Hak de knoflook en de sjalotten fijn. Kook de haricots verts in ruime water met zout, 10 minuten. Leg de bieflapjes tussen 2 bakpapier vellen en rol ze met een deegroller tot mooie dunne plakken. Lees verder...
Follow me Dit recept is ook ideaal voor meringuetaart met verse fruit, ijs en slagroom. verdubbel dan de ingrediënten. Verwarm de oven voor op 120 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Zorg dat de eieren al 15 minuten uit de koelkast zijn. Doe de eiwitten in een grote metalen Lees verder...
Follow me Zelf verzonnen recept…Het is een maaltijd salade. Kook de pasta in ruim water met zout, giet ze af onder koud water. Snijd de komkommer en de tomaten in blokjes. Snijd de lente uitjes in ringetjes. Scheur de makreel filets in stukjes. Snijd de sla fijn. Maak de dressing Lees verder...
Follow me Confit (konfijten) van vlees is ontstaan in de tijd toen er nog geen koelkasten waren en door het vlees langzaam in vet te garen ontstond bij het afkoeling ervan een beschermende vetlaag bovenop en kon het vlees zodoende langer bewaard worden. Deze bereidingswijze word nog in Frankrijk gebruikt, Lees verder...
Follow me Ik heb een kleine taart gemaakt om het uit te proberen..Het is mijn eerst poging en het is gelukt! Dit recept is van Rudolph van 24 kitchen.. Deeg Meng de bloem met de suiker en het zout. Snijd de boter in blokjes en kneed samen met het ei, Lees verder...
Follow me Ik heb vanavond aan een wedstrijd meegedaan. Ik kan een jaar lang gratis boodschappen doen in onze supermarkt. Ik heb dit recept verzonnen en dit ingezonden. ik ben heel benieuwd..Als ik een van de laatste 3 kandidaten ben , moet ik naar de studio van live4you gaan koken Lees verder...
Follow me Meng bloem, gist, olie en het water door elkaar met een houten lepel. Kneed met je handen tot een soepel deeg. Voeg na 5 minuten het zout toe. Als het deeg te nat is kun je wat bloem toevoegen of wat water wanneer het te droog is. Laat Lees verder...
Follow me Snijd de uien in blokjes, de lente uitjes en de prei in ringetjes, de bieslook en de knoflook fijn. Scheur de kabeljauw filets in stukjes. Maak de witte wijn saus klaar. Meng de witte wijn saus met de zeevruchten, de kabeljauw, de prei, de ui, de knoflook, de Lees verder...
Follow me Snijd de prei en de wortel in blokjes. Maak de mosselen schoon, kook ze in water met de prei, de wortel, de bouquet garni en de witte wijn. Zeef het kookvocht en bewaar het apart. Snijd de kabeljauw filets in blokjes. Hak de peterselie, de knoflook, de peper en Lees verder...