- 2 zakjes witte wijn saus
- 1/2 zakje zeevruchten
- 4 kabeljauw filet
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 tl dille
- 1 tl bieslook
- 1 tl dragon
- 1/2 prei
- 4 lente uitjes
- 8 el geraspte kaas
- stokbroden
Snijd de uien in blokjes, de lente uitjes en de prei in ringetjes, de bieslook en de knoflook fijn.
Scheur de kabeljauw filets in stukjes.
Maak de witte wijn saus klaar.
Meng de witte wijn saus met de zeevruchten, de kabeljauw, de prei, de ui, de knoflook, de dille, de bieslook, de lente uitjes en de dragon.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de saus in pannetjes, strooi wat geraspte kaas eroverheen.
Zet de pannetjes in de oven op 220 graden, 30 minuten.
Serveer de vis pannetjes met stokbrood!