Door: Dominique op 21 - 05 - 2017 in de categorie Aardappel
Ingredienten
  • 12 eieren
  • 2 aardappelen per persoon
  • Handjevol verse peterselie
  • Handjevol verse bieslook
  • 1 glas melk
  • 5 eetlepels zonnebloem olie
  • 1 eetlepel margarine
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Lekkere gevulde omelet.

Het is ook lekker voor een avondmaaltijd, geserveerd met sla en stokbrood erbij.

 

Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
Hak de peterselie en de bieslook fijn.

Verwarm de olie.
Bak de aardappel blokjes, eerst in de olie tot ze verkleuren.
Daarna gooi de olie weg, zet het vuur zacht, breng op smaak met peper en zout en bak ze nog 10 minuten.

Breek de eieren in een kom.
Voeg de bieslook, de peterselie, de melk, wat peper en zout toe en klop ze een paar minuten.

Verwarm de margarine bij de aardappel blokjes.
Voeg de eieren toe en bak de omelet 10 minuten op hoog vuur.
Zet een grote bord erop, keer de omelet om op de bord en zet hem terug in de koekenpan.
Bak de omelet nog op laag vuur 10 minuten.

Rol de omelet op en zet hem op een schaal.

Serveer de omelet met sla, stokbrood en kruidenboter.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties