Door: Dominique op 20 - 11 - 2014 in de categorie Aardappel, Hoofdgerechten en bijgerechten
Ingredienten
  • 750 g aardappelen
  • 4 takjes rozemarijn
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels verse peterselie
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Boen de aardappelen schoon en halveer ze.

Doe de aardappelen in de met het bakpapier beklede braadslee of ovenschaal.

Ris de blaadjes van de rozemarijn takjes.

Voeg de rozemarijn, de peper, de kruiden en de zout toe en besprenkel met de olie.

Bak ca. 40 min. in de oven tot de aardappelen goudbruin zijn.

Schep regelmatig om.

Pers de knoflook en hak de peterselie fijn.

Aan het eind van de kooktijd, voeg de peterselie en de peterselie toe, schep nog om, en zet nog 5 minuten in de oven.

10811660_931075373587792_497072578_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Crispy smashed potatoes

Datum: 19 - 11 - 2024

2 reacties

Wilof lasagne met..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties

Zwarte bonen en..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties