Door: Dominique op 9 - 07 - 2015 in de categorie Brood, Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 1 Pain de campagne
  • 200 g gerapste kaas
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels verse peterselie
  • 1 eetlepels verse basilicum
  • 60 g roomboter
  • 0,5 theelepel zout en peper
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 8 personen

Dit borrelbrood gevuld met onder andere kaas ziet er niet alleen geweldig uit, het smaakt ook waanzinnig lekker.
Alleen komt er binnenkort een nieuwe foto, want dit brood was zo lekker dat het snel opgegeten werd en ik vergeten was om een foto te maken!

 

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng in een keukenmachine de boter samen met de peterselie, basilicum en de kaas tot een pasta.
Breng op smaak met peper en zout.

Snijd het brood in met een broodmes tot de bodem, maar niet helemaal door. Doe dit voorzichtig en maak plakken van een paar cm breed.
Draai het brood een kwartslag en herhaal het snijden, zodat je vierkantjes krijgt van ongeveer twee bij twee centimeter.

Vul de brood met de pasta tussen de vierkantjes in.

Bak de brood in de oven, 15 minuten.

11720656_1074905015871493_1557393127_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties