- 300 g gehakt
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 rode paprika
- 1/2 theelepel chili poeder
- 1/2 theelepel komijnpoeder
- 1/2 theelepel peterselie
- 1/2 theelepel suiker
- peper en zout
- 1/2 theelepel paprika poeder
- 1 blik Kidneybonen
- olijfolie
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 pak van 8 wraps
- 2 potjes crème fraîche
- 100 g geraspte kaas
Lekkere wraps gevuld met Chili con carne!
Snijd de ui en de paprika in blokjes.
Hak de knoflook fijn.
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan.
Bak erin de knoflook samen met de ui en de paprika.
Voeg het gehakt toe en bak nog 5 minuten.
Voeg nu de komijnpoeder, de chilipoeder, de peterselie, de paprika poeder, de suiker en breng op smaak met peper en zout.
Voeg nu de tomatenblokjes, de tomatenpuree, de Kidneybonen en 2 eetlepels water toe en laat de saus op laag vuur koken, 10 minuten.
Bestrijk de wrap met crème fraîche.
Verdeel 4 eetlepels van het gehakt-bonen mengsel.
Strooi wat kaas bovenop.
Rol de wraps dicht en doe hem in een ovenschaal.
Doe dat met de andere wraps en doe de wraps naast elkaar in de schaal.
Strooi de rest van kaas op de wraps en verdeel eventueel de rest van de het gehakt-bonen mengsel op de wraps.
Bak de wraps in de oven, op 180 graden, 30 minuten.
Serveer de wraps met crème fraîche erbij en met sla.