- 1/2 kop bloem
- 1/2 kop suiker
- 4 eetlepels cacaopoeder
- 1/2 zakje bakpoeder
- 1/4 kop rozijntjes
- 1/4 kop walnoten (grof gehakt)
- 1/4 kop chocolade reep (grof gehakt)
- 1/3 kop roomboter (op kamer temperatuur)
- 1/2 theelepel kaneel
- 1/2 theelepel vanille extract
- 1 snufje zout
- 1 ei
- 1/4 suiker om de koekjes erin te rollen.
- Bakpapier
Lekkere Amerikaanse chocolade koekjes met stukjes chocolade, noten en rozijntjes.
Zelf verzonnen recept.
Verwarm de oven op 180 graden voor.
Doe alle ingrediënten in een kom.
Kneed tussen je vingers tot een soepel deeg.
Doe de halve kop suiker in een kommetje.
Neem een klein stuk deeg in je hand, rol het in de suiker en daarna tussen je handen tot een balletje.
Druk het balletje tussen je handen tot een rond, plaat koekje.
Leeg de koekjes op een met bakpapier bekleed rooster.
Bak de koekjes 10-15 minuten in de oven op 180 graden.
Laat ze op de rooster.