Door: Dominique op 20 - 12 - 2015 in de categorie Dressing, Hoofdgerechten en bijgerechten
Ingredienten
  • 8 eetlepels mayonaise
  • 4 eetlepels ketchup
  • 1 eetlepel whiskey
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): - personen

Een “vintage” lekkere, romige saus maar die nog met kerstmis veel succes heeft.
Vaak gebruikt voor het voorgerecht “Garnalen cocktail”, die saus is ook lekker met koud vlees, of met rauwkost.
Helaas, wordt het vaak, saus uit potje of tube gebruikt, de smaak is zo nep en het zit veel suiker en kleurstof erin.
Mijn recept is simpel en vol van smaak.

Klop de mayonaise samen met de whiskey en de ketchup.
Breng op smaak met peper en zout.

Klaar!

12400012_1158987560796571_757496301_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties