- 150 g pure chocolade
- 100 g walnoten
- 100 g rozijntjes
- 1/2 blikje gecondenseerde melk
- 4 eetlepels honing
- 1 appel
- 100 g Cruesli of musli
- 50 g roomboter
Lekker zelfverzonnen recept van een tussendoortje met Cruesli, chocolade, noten en fruit.
Hak de noten en de chocolade grof.
Pel de appel en snijd hem in blokjes.
Laat de boter, 40 seconden in de magnetron smelten.
Verwarm de oven op 175 graden voor.
Meng samen de gecondenseerde melk, de rozijntjes, de Cruesli, de honing, de boter en de chocolade.
Stort het Cruesli-mengsel, op een ovenblik of ovenschaal bekleed met bakpapier. (hoog aan de zijkant)
Bak in de oven tot de randen goudbruin zijn, 25-30 minuten.
Laat de de repen 5 minuten afkoelen in de ovenschaal.
Gebruik een scherp mes om in repen te snijden.
Laat de repen volledig afkoelen en bewaar in een bakje.